Üzleti feltételek

Általános üzleti feltételek
Az ARTBEAT Kft. kizárólag az alábbiakban megadott általános üzleti feltételek szerint értékesít, amelyet az Önök által küldött megrendelésükkel elfogadottnak tekintenek. Ettöl eltérö feltételeket kizárólag abban az esetben áll módunkban elfogadni, amennyiben ezt írásban visszaigazoltuk. A cégünknek küldött megrendelés a vásárló számára kötelezö érvényü. Az eladó nem vállal felelösséget azokért a tévedésekért, amelyeket a vásárló fél követ el a megrendelölap kitöltésénél. 
 
Adásvételi szerzödés létrejötte
Kötelezö jellegü szerzödéses kapcsolat a szerzödö felek között megkötött adásvételi szerzödés alapján jön létre, amelyhez a következö dokumentumok szükségesek:  
1. a vevö megrendelése, amelynek tartalmaznia kell az árunak az áruházban megjelölt adatait, a megrendelt mennyiséget, valamint a szállítási címet 
2. az eladó által kibocsátott rendelésvisszaigazolás, ármegjelölésel együtt.  
 
Árak
Az árak tartalmazzák a törvényben elöírt általános forgalmi adót (ÁFA), viszont nem tartalmazzák a szállítási költséget !  
Az áruházban szereplö valamennyi terméknél az árváltoztatás jogát fenntartjuk !  

Minimális rendelési érték 4.000 Ft.
 
Fizetési feltételek
Utánvétel esetén az áru kiegyenlitése készpénzzel történik, az áru átvételekor. Átutalással történő fizetés esetén az áru ellenértéke a rendelés leadásakor esedékes, csak a vételár beérkezése után kerül kiszállításra. Amennyiben a megvásárolt termékek ellenértéke 10 naptári napon belül nem érkezik meg számlánkra, az adott vevö vásárlását töröljük.  
Más fizetési mód csak kölcsönös megállapodás esetén lehetséges. Az áru a teljes vételár kiegyenlítéséig az ARTBEAT Kft. tulajdonát képezi, sem zálogul, sem fedezetül nem szolgálhat. 
 
Teljesítés helye, szállítási feltételek
A szállítás a vevö által megadott magyarországi címre történik. A teljesítés helyét (szállítási címet) tehát az Önök által leadott megrendelés alapján határozzuk meg. 
Az áru leszállításáról a megadott címre: - utánvéttel történö fizetés esetén az eladó gondoskodik. Ebben az esetben a vevö a szállítónak fizeti ki az áru ellenértékét és a szállítási költséget.  
Az áru sérülésének kockázatát az átvétel pillanatától a vevö viseli.  
 
Szállítási határidő
Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket - előre utalás esetén a pénz beérkezésétől számítva - legfeljebb 10 munkanapon belül kapja meg. Ha a gyors lebonyolítás érdekében elönyösnek látszik, külön kérésre részszállításokat teljesíthetünk. 
 
Kifogások, garancia, reklamációk
Mennyiségi hibák reklamációját a vevö az áru átvételétöl számított 2 munkanapon belül köteles bejelenteni, az átvétel dátuma a mérvadó. A reklamációt írásban kell benyújtani. 
Amennyiben a szerzödö felek nem egyeznek meg másképpen, a reklamáció nincs befolyással a teljes számlázott összegre vonatkozó fizetési kötelezettségre. A dobverökre garanciát nem vállalunk. 
 
Illetékes bíróság
A szerzödéses viszonyból származó valamennyi jogvita tekintetében a felek kikötik és alávetik magukat a Ceglédi Városi Bíróság, illetve -amennyiben az eljárás megyei bírósági hatáskörbe tartozik- a Fövárosi Bíróság kizárólagos illetékességének. 
 
Adatvédelem
A megrendelö a regisztrációs ív kitöltésével az ott szereplö személyes adatokra vonatkozó adatfeldolgozási és kezelési feltételeket elfogadja. A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan kezeljük, ezeket harmadik személynek nem adunk ki.